| Şarkı Sözleri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Site_Sahibi_Eda_Admin Admin
Mesaj Sayısı : 415 Yaş : 29 Location : Sarı_Papatyam_Gülçin_Seni_Çok_Seviyorum..... Kayıt tarihi : 11/08/07
| Konu: Şarkı Sözleri Paz Ağus. 12, 2007 10:51 pm | |
| | |
|
| |
((¯`»¦«´¯))CeMrE(¯`»¦«´¯) Paylaşımda Bulunan Üye
Mesaj Sayısı : 212 Yaş : 31 Location : CEmreM BEnİM esmER güzELim seNİ çooKkKk SevİyOrUM bitter ÇİkoLAtam Kayıt tarihi : 28/08/07
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri C.tesi Eyl. 08, 2007 5:47 pm | |
| kalpsizsin senin iyi bir kalbin olduğuna inandım bekledım sabırla ama kabul yanıldım sen yalandın ne kadar uğraştıysam olmadı aşk sana bir turlu yakışmadı kımsın kımsın kalpsizsin sozune hiç(hhaaaa haaa)guvenılmez(haaa hhaa) sana aşktan bahsedılmez kalpsizsin kımseyı gormez sın yuzune gulmezsın kendıne hayran sın bencılsın sevemezsın aylara bi bak senden guzelmi var? sevmeyı bılmezsın susar dınlemezsın kendıne hayransın bencılsın sevemezsın aynalarada bi bak senden guzelmıı var? kalbın taşmı oldu yoksa senın için sevmekte zorsa yalnız kal akıllan artık bak dunya donuyorrr........ SÖYLEYEN:GRUP HEPSİ SARKI ADI:KALPSİZSİN sarkı sozunu yazan =cemre_tuğba | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 212 Yaş : 31 Location : CEmreM BEnİM esmER güzELim seNİ çooKkKk SevİyOrUM bitter ÇİkoLAtam Kayıt tarihi : 28/08/07
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri C.tesi Eyl. 08, 2007 5:51 pm | |
| Seni sildim telefon defterimden Adının üstünü hep karaladım Yüzünü görmekten çok sıkıldım Nereye gitsem peşimdesin sen Üf üf sıktın artık Sabırımı taşırdın artık Sakız gibi yapıştın da Tadımı kaçırdın artık Üf yeter üf üf yeter Yoksa sen aşk sakızı mısın Ayrıldık sana anlatamadım Kaçtım kaçtım kurtulamadım Bir türlü silemedin aklından Bıktırdın düşemedin yakamdan Aşk sakızı mısın?... | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri C.tesi Eyl. 08, 2007 5:53 pm | |
| Dur dur yavaş ol biraz Çekil geri dur biraz Evet seçtiğim sensin Hedefe kilitlendim, belki harika olur Elin tenimi bulur Yok yok o kadar değil Sınırı zorlama
Dur dur daha değil dur dur Sana olan aşkım herkesi kudurtur Önce beni anla olacak zamanla Bu sözüme sevinip,şımarıp,fazla yayma
Şimdi sokulda anlat Biraz kendini parlat Yok yok o kadar değil Sınırı zorlama Gördün mü hiçte zor değil Olur yaklaş ve eğil Yok yok o kadar değil Sınırı zorlama
Dur dur daha değil dur dur Sana olan aşkım herkesi kudurtur Önce beni anla olacak zamanla Bu sözüme sevinip,şımarıp,fazla yayma
Sana dur demem gerek Beni durdurmam gerek Şimdi söyle sence böyle olur mu Çok da takmamak gerek Geriye bakmamak gerek Şimdi sence oldu mu
Fazla zorlama E hadi işine
grup hepsi | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri C.tesi Eyl. 08, 2007 5:54 pm | |
| kaç yıl geçti aradan
Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı Bitsin artık bu hasret buluşalım gayrı
Nolur sormasınlar bana Nolur söyletmesinler derdimi Saklarım ben onu kendime Yerim kendi kendimi
Akıyorsa yaşlar gözümden dinmiyorsa bitürlü gece gündüz karardıysa bütün dünyam Vardır elbet bir sebebi
Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı Bitsin artık bu hasret buluşalım gayrı
Benim bütün derdim özlem Biliyorum kavuşur böyle seven Biz bir elmanın iki yarısıyız O en çok sevdiğim ve ben
Akıyorsa yaşlar gözümden dinmiyorsa bitürlü gece gündüz karardıysa bütün dünyam Vardır elbet bir sebebi
Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı Bitsin artık bu hasret buluşalım gayrı | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri C.tesi Eyl. 08, 2007 5:55 pm | |
| saklambaç
Cee e çık ortaya birden Cee e kaybol hadi yeniden Nerelere saklandın sen Sobelerim affetmem (ki) görmezsem
Ne haber sözüme mi geldin Gidiyordun, ayağıma geldin Düştün aşkın tuzağına Aklın başınamı geldi Kaçmak kolayına geldi Aşk sana zor mu geldi Saklambaç bu aşk oyunu Kavuşursak hiç aşk olurmu Söyle.... | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri C.tesi Eyl. 08, 2007 5:56 pm | |
| nedenini sorma
Nedenini sorma buna hakkın yok yıllar sonra Gelip bana sorma Bu kadar kolay mı girmek hayatıma Her şey bitti deyip çekip gittin Hangi yüzle karşımdasın Yıllar geçti unuttum artık seni Ne istiyorsun?
Nedenini sorma Bana sorma | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri C.tesi Eyl. 08, 2007 5:58 pm | |
| hani bensiz bir hiçtin nefes bile almak zor derdin ben senin herşeyindim yalan... yalan
gözüm görmez başkasını sen ve ben elmanın iki yarısı bir ömür boyu beraber yalan... yalan
şimdi gördüm gerçek yüzünü
güne açan çiçekler gibiyiz yalan... yalan öyle saf ki sevgimiz yalan... ayıramaz bizi hiç kimse yalan... yalan ölene dek beraberiz yalan...
Güna açan çiçekler gibi aaaaa.. aaaa öyle safki sevgimiz yalan... ayıramaz bizi hiç kimse aaaaa... aaaa ölene dek beraberiz yalan...
güne açan çiçekler gibiyiz yalan... yalan öyle saf ki sevgimiz yalan... ayıramaz bizi hiç kimse yalan... yalan ölene dek beraberiz yalan... | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri C.tesi Eyl. 08, 2007 5:59 pm | |
| çok güzelsin
çok güzelsin güzelsin çok şirinsin aslında yok demek haksızlık sana ama...
belki aradığın ben değilimdir benziyorum ama hiç değilimdir
sırf bu yüzden, bu yüzden birşey söyleyemem bu gece
çok güzelsin güzelsin çok özelsin aslında yok demek haksızlık sana ama...
belki aradığın ben değilimdir benziyorum ama hiç değilimdir
sırf bu yüzden, bu yüzden birşey söyleyemem bu gece | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri C.tesi Eyl. 08, 2007 5:59 pm | |
| iki kelime
Söylemem gizlerim Kalbimde iki kelime Kim bilir kimleri Yandırır bu iki kelime Sormayın söylemem Aşkı bulmak çok zor Harcamam boş yere Değmiyor hiç kimse Aşktan sarhoş olsam da söylemem Saklarım her sorana söylemem&Saklarım da her sorana söylemem O da seviyor,bu da seviyor Seni seviyor,herkes seviyor Bunu bana sorma aoao.... Yine duyamazsın söyleyemem Bana bunu sorma aoao... Söyleyemem Söylemem,gizlerim Kalbimde kalsın İstemem,sormayın Gözlerim anlatsın | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri C.tesi Eyl. 08, 2007 6:00 pm | |
| kolay mı sevmek
Hop hop dur bakalım Öyle hemen havalara girme Aceleye gelmez Aşk dediğin ruhların işi Kalbime girmek böyle kolay olmaz
Kolay mı sevmek,söyle Bi kalbe girmek,gizlice Kolay mı gözlerine,bakınca erimek
Hoşlandım senden belki birazcık Ama bana zaman ver Seni hemen sevemem (Zor aşkına inanmak) Hop hop hop hop hop
Zora gelmez kolay olmaz İkisinin arası kalbimin havası Seviyorsan beklersin Üzerime hiç gelmezsin Seviyorsan küsmezsin Beni anlar dinlersin | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri C.tesi Eyl. 08, 2007 6:01 pm | |
| olmaz böyle şey
sey olmaz böyle sey olmaz böyle sey olmaz böyle sey olmaz böyle sey olmaz böyle sey olmaz böyle
o tepenin yamacinda o deniz kenarinda o agacin altinda o korunun yollarinda dolasiyorsun sen simdi yine beraber gezdigimiz ayni yerlerde gözyasi dökmek artik neye yarar simdi benim yerimde bir baskasi var
Olmaz böyle sey yoksa rüya mi tam mutlu oldum derken yiktin bütün dünyami ben bu dertten ölürsem söyle kücük bey hic mi kalbin sizlamaz olmaz böyle sey
sey olmaz böyle sey olmaz böyle sey olmaz böyle sey olmaz böyle sey olmaz böyle sey olmaz böyle
kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima bu ask artik en son derken nerden ciktin karsima askin adini anmayacaktim söz vermistim bir daha kanmayacaktim ne sözler kaldi ne de yeminler gönül birkez sevince ferman mi dinler
dilerim ki en sonunda sen de pisman olursun ettigin bunca ezayi baskasindan bulursun az mi cektirdin yillarca bana bir gün gelir baskasi cektirir sana sen de aglarsin sende inlersin sen de ayni sarkiyi ona söylersin | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri Perş. Eyl. 13, 2007 9:08 am | |
| herse rağmen
Her sey küçük bir yalanla Basladi önce Masum oyunlar Zararsiz bakislar Ask aliskanlik olunca Ihanet kanimda alevlendi
Kirlettim her seyi Yiktim aradaki köprüleri Tek bir an ugruna Yaktim bütün gemileri
Yine beni sevebilirmisin Herseye ragmen Yine benim olabilirmisin Her seye ragmen Her seye ragmen
Hiç sanmam Hersey Bitti | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri Cuma Eyl. 21, 2007 7:00 pm | |
| coşmuşsun canııııııımmmmmmmmmm floood yapmaaaa uyarı alıcaksıııınnn |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri C.tesi Eyl. 22, 2007 3:47 pm | |
| | |
|
| |
| Şarkı Sözleri | |
|